Koppel: 124

Log2 - 15:15

Nou, we hebben de eerste post ook gehad. Dit was me wel wat. De papier opdracht was wel oké. Maar als je het niet gewoon weet of Google niet hebt zou het best wel onmogelijk zijn. We wisten er wel een paar. Met een beetje (af) luisteren en wat googelen hebben we alles kunnen vinden. Zo ver wij denken natuurlijk. Nou, nu de doe opdracht: wat een slecht nummer. Ik kende het niet en dan is het niet bepaald makkelijk, en dan klonk het nog slechter. Maarja, dan kan je niet meer doen dan je best. Dus dat was een ramp...

En vervolgens de route. Wij accepteerde de goed bedoelde hulp. Dat was een slecht plan.... Liepen lekker de verkeerde kant op, dus na een half uur zijn we terug gelopen naar de post om het hier nogmaals te proberen en wat blijkt: waren in het begin al de verkeerde kant op gegaan. En dat kwam niet eens door het "west om geschoten" dat we niet gezien hadden.

Hier kwamen we Max en Gijs tegen, een ander groepje van onze scouting en 2 jongens van de vriendengroep. Die waren net klaar dus konden mooi aansluiten bij ons. Dus toen liepen we met z'n 4e.

Vanaf dit punt ging het van het leie dakje. Hier en daar liepen we bijna het nieuwe punt voorbij maar eigenlijk zijn we niet verkeerd gelopen. Nu staan we in de rij voor de doe opdracht van oost 2. Hier moeten we een parkoer door het water canoen. Dat gaat warchijnlijk helemaal goed komen, met een Waterscout als ik en een landscout Fenno. Daar racen we zo doorheen, nu nog aan de beurt zien te komen.

Mijn stappen teller staat op het moment op: 15625

 

Foto's:

 

 

 

© 2019 Fenno en sander. All Rights Reserved.

Inlog offcanvas